Skolekroken screenshot

Skolekroken

Skolekroken er en nettbutikk, et merke og Deres studievenn. Vi holder til I Ski, beliggende rett utenfor Oslo. Her jobber vi på spreng med å sende ut varer raskt, holde dere underholdt på vår Instagram og Facebook, og besvare alle deres henvendelser.

Skolekroken drives av daglig leder Niklas, i tillegg til medeier Augustinas, designeren vår Simone og vår kjære medarbeider og kamerat Love. Sammen med dere er vi Skolekroken. Vi er unge og full av yrende liv, men har til tross for dette rikelig med erfaring innenfor markedsføring, salg og andre fagområder med synergieffekter til vårt virke.

Vi tar inn gode produkter for å sikre Dem høy kvalitet og holdbarhet. Vi har troen på at kvalitetsprodukter er bedre på sikt for både lommeboken så vel som for planeten vår. Skolekroken har omhyggelig valgt ut et knippe produsenter som vi benytter som våre leverandører.

Produsentene sine, og våre egne varer er på forhånd blitt nøye testet for kvalitet og materialvalg, dette sikrer Dem gode produkter De kan være sikker på skal utfylle sin rolle på en fortreffelig måte. I tillegg til å føre gode produkter både fra andre leverandører, samt våre egne merkeprodukter, tar vi kundeservicen til neste nivå. Vi svarer raskt som en røyskatt innenfor våre kontortider (09-16:00 man – fre ) og litt tregere, men fortsatt heldigvis raskere enn et dovendyr, utenfor våre kontortider.

Skolekroken er mer enn kun et merke og en nettbutikk, vi ønsker å involvere våre kjære kunder og medstudenter så mye som mulig, og derfor legger vi til side en del av omsetningen for å organisere begivenheter for studenter og andre. Alle planlagte begivenheter og festiviteter blir på forhånd proklamert i våre sosiale medier, så følg med der! I tillegg til begivenheter, ønsker vi å spre kunnskap og løfte frem vår flotte norske kultur og tradisjoner.

https://skolekroken.no/

Aktive rabattkoder

Total: 1
Skolekroken rabattkode: Få 15% rabatt på bokstativ i bambus med gratis frakt som passer ypperlig til studier, nettbrettitting og kokkelering. Bruk rabattkoden i kassen.... mer ››

Created:

Expires:

Upålitelige rabattkoder

Total: 0

Beklager, fant ingen rabattkoder